Friday 9 August 2013

Хранителен режим - какво трябва да знаем.

Явно сте наясно, че без хранителен режим, тренировките ви са почти безсмислени. Това, всъщност, е вярно. За да имате резултат от тренировките, хранителният ви режим трябва да е подходящ. Дори, съотношението, между тренировки и хранителен режим е 30 на 70(от 100). Което означава, мечтаната ви фигура зависи само 30 процента от тренировките и 70 процента от хранителният ви режим.
Вие трябва да си изградите хранителен режим, според това каква е активността ви и какви са целите ви ( покачване на мускулна маса, отслабване и т.н). Зарежете тези диети, при които можете да получите най-малко анорексия, или други здравословни проблеми. Всеки трениращ трябва да има хранителен режим , който е предоставен за него.
По принцип, има 3 вида цели, към които може да се стремите във бодибилдинга. Това са "покачване на мускулна маса" ; "сваляне на килограми " и " поддържане на килограми". Можете да прочетете отделна тема за всяка една цел във профилът ми. А сега ще ви кажа най-важните неща, към които трябва да се стремите. Първо - не яжте полуфабрикати, боклуци като чипсове, пици, вафли и т.н, не пийте газирани напитки и натурални сокове ( поради голямото съдържание на захар в тях) и не яжте сладки неща. Това което трябва да ядете, са качествени храни. Например, богати на протеин храни са: всякакъв вид месо, риба, ядки, яйца, всякакви млечни продукти. Храни, богати на бавни въглехидрати ( бавния въглехидрат е много по-здравословен от бързия) са ориз, картофи, макарони...  Богати на мазнини храни има много, но специално на добрите мазнини ( има добри и лоши мазнини, може да потърсите темата за тях в профила ми) са също ядките и всякакви продукти от тях ( например фъстъченото масло) . Та това беше темата за основните неща, които трябва да спазвате и да включите в хранителният си режим. Ако имате въпроси, може да ги зададете към мен на имейл :
ocerworld@gmail.com

No comments:

Post a Comment