Monday 12 August 2013

Как да имаме по-добра тренировка ?

Първото нещо, което може би е най-важно, е психическата нагласа. Ако ви се спи, уморени сте или имате някакъв друг дискомфорт,  вие ще си мислите, че тренировката ви няма да е добра, че проблема ви ще повлияе на тренировката тоест ще се провали. И това ще стане. Но ако пък мислите, че днес ще си скъсате гърба(примерно) от тренировки, ще счупите щангата, ще изядете килограмите и т.н, то вие наистина ще имате добра тренировка. Всичко зависи от нагласата ви.
Но има още няколко неща, които не са толкова важни, колкото психическата нагласа, но могат много да ви помогнат:
- Азотен бустер. Тази добавка е перфектна за преди тренировка. Тя съдържа най-често кофеин, таурин, може да има креатин(най-често са няколко вида) и т.н. Има обаче и странични ефекти. Не са често срещани, но все пак може да получите болки в корема, повръщане или гадене. Затова, ако ще си взимате бустер, гледайте да е качествен.
- Кафе. Винаги пия една чаша кафе преди тренировка. Кофеинът ви прави по концентрирани и ефектът който аз обичам най-много, е че не ми се спи, след като пия кафе.
-Други видове добавки. Има много видове pre-workout добавки, независимо дали ще са с аминокиселини или друго, но не мога да ви гарантирам колко ще ви помогнат!
Ако имате въпроси, може да ги зададете към мен на e-mail :
ocerworld@gmail.com

No comments:

Post a Comment