Saturday 10 August 2013

Как да стопим подкожните мазнини?

Сигурно много ви се иска, когато отидете на басейн и свалите дрехата си, да се покажат тези най-красиви мускули, плочките. И не само тях. За да стопите подкожните си мазнини, трябва да правите следните неща:
-Яжте чисто. Какво означава това? Това означава, когато примерно искате да си купите месо, да не изберете свинско със сланина по него,  а чисто пилешко месо.
-Яжте повече зеленчуци. Освен, че са полезни, те са и ниско калорични и могат добре да заместят едно или повече от храненията ви и стават перфектна гарнитура към пилешкото месо.
-Не се заблуждавайте, че като ядете по 2 пъти на ден ще отслабнете. Това пък е най-големия мит. За да отслабвате, трябва да ядете често но по малко. Ако си мислите, че ще отслабнете като не ядете цял ден, за да може вечерта да си хапнете по-стабилно, мога само да ви кажа че жестоко се лъжете.
-Не пропускайте закуска. Това ядене е пропускано най-често, а вие знаете ли че то е най-важното ядене за деня. Някои хора я пропускат, защото после цял ден стояли гладни, а ако ядат на закуска, през целия ден им се яде. Ако не искате да си докарате някоя болест и искате да отслабнете, яжте си закуската и всички други ядения, които обаче трябва да са здравословни.
-Пийте много вода. Водата наистина ще ви помогне в отслабването, трябва да пиете най-малко 8 чаши вода на ден (2 л ) .
-Намалете въглехидратите. При намаляне на въглехидратите, вие няма да имате толкова голяма енергия за изразходване, инсулина ви няма да е голям, което значи, че ще стопите много по-лесно мазнини.
-Приемайте домашно приготвени храни. Може да ви се струва лесно да идете до магазина и да купите поредния полуфабрикат, но там слагат какви ли не боклуци. Най-доброто си е домашното.
-Правете кардио. Задължително правете кардио поне 3 пъти на седмица. Няма значение какво е, важното е да го правите, дори всеки ден ако ви е възможно. Сутрин на гладно е най-подходящото време, според мен.
-Сваляйте килограми бавно. Може би знаете за риска, когато сваляте килограми, че сваляте и мускулна маса. Това е вярно, затова на седмица трябва да сваляте по 1-2кг. Свалите ли повече, значи, че сте свалили и мускулна маса.
Това бяха основните съвети, с които непременно ще стопите гадните мазнини и ще имате мечтаната фигура. Ако имате някакви въпроси към мен, може да ме попитате на e-mail:
ocerworld@gmail.com

No comments:

Post a Comment